Sozo

 

 Mitä Sozo on?

SOZO on kreikkaa ja tarkoittaa “pelastettu, parannettu, vapautettu ja tehty ehjäksi”. Sozo ministry on ainutlaatuinen sisäisen parantumisen ja vapautumisen palvelutehtävä, jonka päätavoite on päästä niiden asioiden juureen, jotka estävät henkilökohtaista yhteyttäsi Isän, Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Terveessä suhteessa Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen voit vaeltaa kaikessa siinä, mihin sinut on kutsuttu

Sozo on sisäisen parantumisen /vapautumisen palvelutehtävä

Sozo on yksinkertainen, nopea, Hengen johtama ja tehokas

Sozo löytää ongelmat minuuteissa vuosien sijaan

Sozo auttaa parantamaan suhdettasi Jumalan kanssa, jotta voit täyttää tarkoituksesi.

A Sozo istunto on aika, jolloin Sozo-tiimi istuu kanssasi ja Pyhän Hengen avulla saattaa sinut prosessin läpi vapauteen ja eheyteen. Sozo ei ole sielunhoitoistunto vaan aika, jolloin ollaan vuoro-vaikutuksessa Isän, Pojan ja Pyhän Hengen kanssa kohti eheyttä ja vapautta kulkea kohti päämäärääsi.

SOZO-tiimit käyttävät kuutta eri työkalua, peruskurssilla opittavat työkalut ovat

-Isä-tikapuut

- Neljä ovea

- Läsnäoleva Jeesus

- Muuri

 

SOZO PERUSKOULUTUS

Bethel Sozo Peruskoulutuksen tarkoituksena on antaa työkaluja ja tietoa, joiden kanssa voi harjoitella Bethel Sozo-palvelutehtävää varten. Peruskoulutuksessa opetetaan työkalut: Isä-tikapuut, Neljä ovea, Läsnäoleva Jeesus ja Muuri. Opetus anteeksiantamuksesta ja muu olennainen informaatio sisältyy koulutukseen.

Koulutusseminaari on suunniteltu niin, että kun Bethel Sozo-koulutus on suoritettu, seurakunta tai organisaatio on hankkinut tarvittavan kokemuksen, ja pastori/johtaja on tyytyväinen Sozo-palvelutehtävään, ryhmä voi aloittaa Bethel Sozo-palvelutehtävän.

Jos uusi Bethel Sozo-palvelutehtävä haluaa tulla osaksi Bethel Sozo Network-verkostoa, tarvitaan kontakti lähimpään paikallisjohtajaan.

Työkalut ja tieto ovat hyödyllisiä niille, jotka toimivat muissa sisäisen parantumisen/vapautumisen palvelutehtävissä, Healing Roomeissa, rukous- ja sielunhoitopalvelussa.

SOZO-ISTUNTO

Bethel Sozon ensisijainen hyöty saavutetaan palvelevan rukouksen prosessissa, jossa autetaan vastaanottajaa esittämään Jumalalle olennaisia täsmäkysymyksiä ja oppimaan, miten tunnistaa Hänen vastauksensa.

Hänen vastauksensa johdattavat istuntoa olennaisiin asioihin ja paljastamaan vihollisen petoksen ja harhautuksen, jotka pitävät meitä kiinni kivussa ja siihen liittyvien tapahtumien aiheuttamassa traumassa. Jumalan vastaukset johdattavat vastaanottajaa antamaan anteeksi ihmisille, jotka ovat olleet osallisia ja/tai henkilökohtaiseen parannuksentekoon. Hänen vastauksensa lyövät alas vihollisen valheet. Ja Hänen vastauksensa näyttävät totuuden Jumalan sydämestä koskien henkilön kipuja, pelkoja ja parantumista. Parantuminen tapahtuu, kun vastaanottaja kuulee Jumalan vastaukset juuri häntä varten. 

Ange Lösenord: