Blogi

ÄLÄ LOUKKAANNU JUMALAAN02.05.2011

Jumalan johdatus oli niin selkeä, asiat, joista Hän puhui, jotka Hän vahvisti toisten kautta uskomattomalla tarkkuudella. Olosuhteet alkoivat muuttua, ne alkoivat siirtyä linjaan Jumalan puhumien sanojen mukaisesti, ovet, jotka olivat näyttäneet olevan ikuisesti suljettuja, alkoivat avautua. Ja sitten kaikki romahti, aivan kuin Jumala ei olisi koskaan sanonut mitään tai kuin Hän olisi vain kääntänyt selkänsä. Eivätkä ainoastaan ne uudet ovet vaan jopa vanhatkin alkoivat sulkeutua yksi toisensa jälkeen. Onko sinulle koskaan tapahtunut mitään tällaista? Tulevaisuus näyttää niin selvältä ja valoisalta, kunnes yhtäkkiä on niin kuin se olisi varastettu sinulta. Et voi ymmärtää, mitä tapahtui, miksi se tapahtui, teitkö jotain väärin, pettikö Jumala, onko olemassa jotain, joka on Jumalaa voimakkaampi, joku, jolla on valta peruuttaa kaikki hyvät asiat elämässäsi? 
Pettymykset, isot tai pienet, näyttävät olevan myös meidän osamme. Yhden asian olen kuitenkin oppinut, älä koskaan ajattele, että kaikki, mitä sinulle tapahtuu, on Jumalan tahto. Rohkea väittämä! Olemme uskovia. Miksi meille tapahtuu pahoja asioita? En tiedä. Mutta sen tiedän, että PAHAT ASIAT EIVÄT OLE JUMALAN TAHTO. Hän ei suunnittele tragedioita, Hän ei luo kaaosta. Hän ei kurita lapsiaan tuhoamalla heidän toivonsa, hän ei opeta heille läksyä hakkaamalla heiltä tajun kankaalle. Hän on rakkaus, Hän on hyvä, aina hyvä, ainoastaan hyvä (Jaak. 1:17) Hän on hyvä kaikille, Hän on hyvä minulle. Koko Raamattu puhuu Jumalan hyvistä suunnitelmista. 
Päivänä, jolloin toiveet murskautuvat, pettymykset tuhoavat, mitä teet? Mitä minä tein? Tunsin itseni pettyneeksi, syytin Jumalaa, aviomiestäni, hengellistä isääni, itseäni, tunsin itseni epätoivoiseksi ja aloin kuunnella vihollista. ”Miksi Jumala teki tämän = Hän ei rakasta minua todella. Miksi ihmiset tekivät, mitä he tekivät, eivätkö he tienneet, mikä oli Jumalan tahto = ihmisillä on enemmän valtaa kuin Jumalalla ja he pystyvät peruuttamaan hyvät asiat elämässäni. Enkö ollut tarpeeksi kypsä = olisiko minun pitänyt suorittaa jotain, mitä en tehnyt. Keskityin ongelmaan, mietin sitä koko ajan, yritin ratkaista sen, ja tein kaikkien lähellä olevien elämän kurjaksi, loukkaannuin Jumalaan ja päätin, että Hän tarvitsee apuani sotkunsa selvittämisessä. 
Ylistys Herralle, tarina ei pääty tähän, eikä sinunkaan tarinasi tarvitse päättyä näin. Jumala pysyy aina samana. Hän yksinkertaisesti näytti minulle, että voin valita Hänen syyttämisensä tai voin tulla Hänen luokseen, Hänen joka on aina hyvä. Tämä on se pointti, meidän valintamme, ketä aioimme kuunnella, keneen päätämme luottaa. Tein parannuksen, sanoin: ”Jumala, anna anteeksi, että syytin sinua, tiedän, että rakastat minua, tiedän, että haluat minulle vain hyvää. En ymmärrä. Selitä minulle” 
Selittikö Hän? Ei. Tekikö Hän niin, että kaikki asiat, joita olin toivonut, tapahtuivat heti? Ei. Hän auttoi minua nostamaan katseeni pettymyksestä ja keskittymään Häneen. Ja se paha asia menetti voimansa tuhota, se vain sai minut lähemmäksi Häntä, kaivautumaan syvemmälle Häneen ja keskittymään Hänen hyvyyteensä, rakkauteensa ja viisauteensa. Päätin jäädä Hänen luokseen, taistella Hänen tahtonsa puolesta, Hänen tahtonsa, joka on hyvä minua kohtaan. Pettymys, jota vihollinen halusi käyttää pahaan, on menestykseni ensimmäinen askel. Jumala voi käyttää mitä vain meidän hyväksemme, Hän pystyy ja Hän myös saa kaiken vaikuttamaan meidän parhaaksemme, meidän, jotka rakastamme Häntä (Room. 8:2) 
Tämä on se päivä, jonka Herra on tehnyt, iloitkaamme siis siitä. Tänään on se päivä! Tänään on se päivä, jolloin voimme ilolla ammentaa vettä pelastuksemme lähteistä (Jes. 12:3).

BLOGIAikaisemmat postauksetVapauteen Kristus meidät vapautti
20.08.2016
Pelon ovi
05.04.2016
Ilman rajoituksia
20.04.2014
Miksen minä?
19.04.2014
Sekunnin murto-osassa
17.04.2014
Hän paransi heidät kaikki
15.04.2014
Hän on ainoa lähteemme
10.04.2014
Minä rakastan sinua
22.10.2013
Rakkauden kautta vaikuttava usko
21.10.2013
Hän on Parantajamme
23.1.2013
Matkalla uuteen vuoteen
31.12.2012
Ole parannettu!
8.11.2012
Kun olemme suoraan suhteessa ..
21.08.2012
Sydämestä elämä lähtee
31.01.2012
Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsiksen
30.08.2011
ÄLÄ LOUKKAANNU JUMALAAN
02.05.2011
MIHIN ME USKOMME
01.08.2010
Ange Lösenord: