Blogi

Vapauteen Kristus meidät vapautti20.08.2016

Muistatko, miten sozo-istunnossa kysyimme Isältä, Jeesukselta ja Pyhältä Hengeltä, uskommeko Hänestä jotain, mikä ei ole totta.

Oletko koskaan kysynyt Jumalalta, uskotko/ajatteletko itsestäsi jotain, mikä ei ole totta? Haluamme ajatella, että tunnemme itsemme. Usein emme kuitenkaan tunnista motiivejamme, emme tiedä, miksi reagoimme ”epäjärkevillä tavoilla”. Jeesus, Pelastajamme, Herramme, mutta myös kumppanimme ja Hän tuntee meidät läpikotaisin.

Kun seuraavan kerran vietät kahdenkeskistä aikaa Jeesuksen kanssa, kysy Häneltä:” uskonko itsestäni jotain, mikä ei ole totta?”

Jos ja kun Hän näyttää/kertoo sinulle jotain, kysy Häneltä missä opit tämän valheen. Käytä aikaa, Hän haluaa näyttää sinulle asioita, jotka estävät sinua vaeltamassa täysillä siinä vapaudessa, johon Hän sinut vapautti.

Jos Hän näyttää sinulle jonkun tapahtuman menneisyydessä, kysy Jeesukselta, missä Hän oli juuri sillä hetkellä. Pyydä Häntä näyttämään sinulle totuus.

Jos Hän tuo mieleesi henkilön, jotain, mitä joku sanoi, voit silti kysyä, missä Jeesus oli silloin, mutta voit myös jättää kysymättä ja mennä eteenpäin anteeksiantamukseen.

Anna anteeksi jokaiselle, joka oli mukana tilanteessa, jossa opin tämän valheen itsestäsi, anna anteeksi henkilöille, joiden sanat saivat sinut uskomaan tämän valheen.

Sanoudu irti (”XX-valhe, en tee yhteistyötä kanssasi enää”) ja anna Jeesukselle tuo valhe. Anna myös kaikki väärät ajattelumallit, jotka perustuivat tähän malliin. Anna Hänelle kaikki demoniset kiinnikkeet, jotka syntyivät tämän tapahtuman/asian pohjalta.

Jeesus, mitä haluat antaa sen sijaan, mitä annoin sinulle? Pyydä Häntä korvaamaan valheelle perustuvat ajatusmallit Hänen totuudellaan. Pyydä Pyhää Henkeä täyttämään se paikka, mistä demoniset kiinnikkeet ovat lähteneet.

Kirjoita ylös, minkä totuuden Jeesus sinulle kertoi.  Voit pyytää Pyhää Henkeä muistuttamaan sinua Raamatun sanasta, joka vahvistaa totuuden, jonka Jeesus sinulle antoi. Hän on Sana, Hän on Totuus.

Muistuta itseäsi totuudesta, jonka otit vastaan, mietiskele sitä, anna sen juurtua sisimpääsi. Ota vangiksi jokainen ajatus, joka yrittää syöttää sinulle vanhaa valhetta, julista totuus ääneen. Tämä on osa mielenuudistusta.

Tämä ei tarkoita, että istumme Jeesuksen kanssa ”virallisesti” ja käymme läpi askeleita yksi, kaksi, kolme … sozo-työkalut ovat työkaluja, jotka auttavat meitä näkemään valheita ja haavoja, jotka ovat saaneet meidät muodostamaan ajatusmalleja ja suojamuureja, jotka rajoittavat luottamustamme Jumalaan. Voimme palvella niillä muita, mutta myös itseämme.

Kerron, asianomaisen luvalla, esimerkin ylläkuvastusta prosessista niin kuin hän sen koki.  (Henkilön nimi on muutettu)

Maria: Jeesus, uskonko itsestäni jotain, mikä on valetta?

Jeesus: Uskot olevasi näkymätön ja arvoton, jos pyydät ihmisiä tulemaan, kukaan ei tule.

Maria: Jeesus, voitko näyttää minulle, milloin opin tämän valheen?

Jeesus näyttä Marialle muiston tämän isästä, kun hän oli käymässä lapsuuskodissaan poikaystävänsä kanssa ensimmäistä kertaa. Isä oli sanonut Marialle, että poika kyllä unohtaa tämän, kun lähtee opiskelemaan ja löytää mukavampia tyttöjä. Samalla Maria muisti muutamia muitakin kertoja, jolloin isän sanat olivat kertoneet hänelle, ettei hän ole tarpeeksi hyvä.

(Muistathan Isätikapuilta: Isä Jumala antaa meille identiteetin)

Maria: valitsen antaa anteeksi isälleni, että hän ei pitänyt minua poikaystäväni arvoisena, ettei hän pitänyt minua sen arvoisena, että muut ihmiset olisivat tulleet luokseni tai pysyneet kanssani.  Isä Jumala, mikä on totuus?

Hän koki kaksi asiaa, hän näki, miten hänen isänsä pelkäsi, että tytär hylätään ja halusi varoittaa odottamasta liikaa. (Minkä valheen Marian isä uskoi itsestään?) samalla hän koki Isä Jumalan hyväksynnän, Hän oli ylpeä tyttärestään.

Maria: Jeesus anna sinulle kaikki väärät ajatusmallit, jotka perustuvat valheeseen, että olen muille näkymätön, arvoton. Jeesus, anna anteeksi, että olen ajatellut, että olen näkymätön sinullekin, ettet sinäkään tule. Valhe, en tee enää yhteistyötä kanssasi, Jeesus ojennan sinulle kaikki demoniset kiinnikkeet, jotka saivat alkunsa tästä valheesta.  Jeesus, opeta minulle oikeita, jumalallisia ajatusmalleja, opeta minulle, kuka olen muille. Korvaa valheet Sinun totuudellasi.

Jeesus, onko jotain erityistä, mitä haluat antaa minulle?

Jeesus: ystävyyteni, se sinulla on ollut aina, ja siellä, missä sinä olet, siellä Minäkin olen.

Maria huomasi, että valhe, että hän on näkymätön, ettei kukaan tule, oli vaikuttanut häneen. Hänen ennakko-odotuksensa kaikesta, mitä hän teki, järjesti tai kun hän kutsui ihmisiä kylään, ettei kukaan kuitenkaan tule. Niin hän lakkasi kutsumasta. Kun hän antoi tuon valheen Jeesukselle ja sai tilalle totuuden, hänen sisäinen kuvansa itsestään muuttui. Hän alkoi nähdä itsensä näkyvänä sekä itselleen että toisille. Hän alkoi myös omistaa itselleen aivan uudella tavalla Jeesuksen lupaukset siitä, että Hän on kanssamme joka päivä.

Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina, älkääkä antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen. Gal.5:1

 

  

BLOGIAikaisemmat postauksetVapauteen Kristus meidät vapautti
20.08.2016
Pelon ovi
05.04.2016
Ilman rajoituksia
20.04.2014
Miksen minä?
19.04.2014
Sekunnin murto-osassa
17.04.2014
Hän paransi heidät kaikki
15.04.2014
Hän on ainoa lähteemme
10.04.2014
Minä rakastan sinua
22.10.2013
Rakkauden kautta vaikuttava usko
21.10.2013
Hän on Parantajamme
23.1.2013
Matkalla uuteen vuoteen
31.12.2012
Ole parannettu!
8.11.2012
Kun olemme suoraan suhteessa ..
21.08.2012
Sydämestä elämä lähtee
31.01.2012
Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsiksen
30.08.2011
ÄLÄ LOUKKAANNU JUMALAAN
02.05.2011
MIHIN ME USKOMME
01.08.2010
Ange Lösenord: